Clinics

Geniet van een leuke en gezellige middag of avond en maak kennis met een fantastisch leuke sport. Onze accommodatie heeft alles in huis om uw bedrijfsuitje, verenigingsuitje, verjaardag of andere feestelijke gelegenheden tot een succes te maken. Onze vereniging beschikt over een groot buitenterrein met 30 banen en een overdekte en verwarmde hal met 15 banen en een sfeervol clubhuis met een bar.

Ons clubgebouw is in het voorjaar van 2021 geheel opgeknapt en heeft nu een sfeervolle uitstraling gekregen.
Met uitzondering van onze vaste speeltijden, kunt u het hele jaar bij ons terecht voor een clinic ongeacht de weersomstandigheden.
Wilt u meer weten over de clinic’s neem dan contact op met Kitty de Moedt.

Na ontvangst met koffie of thee gaat u het speelveld op, waar u (indien gewenst) een korte uitleg kunt krijgen, waarna u en uw gasten zelf aan de slag gaan. De teams worden door loting samengesteld. Dit zorgt niet alleen voor de nodige strijdlust, maar ook voor een ongedwongen sfeer.
Wanneer u de clinic wilt combineren met een buffet of iets dergelijks, dan kunnen wij u daarin  adviseren tijdens het reserveringsgesprek.

Er is een parkeerplaats die ruimte biedt aan ruim 75 auto’s.

Wanneer u de clinic wilt combineren met een buffet of iets dergelijks, dan kunnen wij u daarin  adviseren tijdens het reserveringsgesprek.
Er zijn geen mogelijkheden om zelf iets te bereiden, ook niet door de vereniging.

Contact clinics
Kitty de Moedt
Tel. 06-48643809 / 0174-884575
E-mail; kitty2@kabelfoon.net