Fotogalerij 2022

Hieronder de foto’s die gemaakt zijn in 2022. Klik op de foto en hij opent groter.

12 april KVG Naaldwijk komt jeu de boulen
Dinsdagmiddag 12 april was KVG Naaldwijk bij ons te gast. Er waren 56 enthousiaste dames die kwamen jeu de boule. Het was een geslaagde middag.

26 april KBO Naaldwijk komt jeu de boulen
Dinsdagmiddag 26 april was KBO Naaldwijk bij ons te gast. Er waren zo’n 50 enthousiaste dames en heren die kwamen jeu de boule. Het was weer een geslaagde middag.

27 april Koningstoernooi
Vanwege Covid-19 was er twee jaar geen Konings-toernooi.Gelukkig kon het nu weer. Iedereen had er zin in en iets van oranje aan. Het was een geslaagd toernooi.

30 april Open huis
Vandaag kon men langskomen om kennis te maken met jeu de boule en om ons clubhuis te bewonderen. Het was smiddags nog lekker weer toen het zonnetje doorkwam, zodat we lekker buiten konden spelen. Verschillende bezoekers waren erg enthousiast en zouden zeker komen spelen en lid worden

17 augustus Feestweek toernooi
Ondanks dat het woensdag 17 augustus en dag was met behoorlijk wat regen kon het Feestweek-toernooi toch door gaan. Er zijn de nodige banen binnen in onze accomodatie gemaakt zodat er nog maar 4 teams buiten moesten spelen. Sommige hadden pech en regende het en bij een ander scheen weer een klein zonnetje. Dit toernooi was i.p.v. het jaarlijkse Wilhelminaplein toernooi. Er is veel werk aan vooraf gegaan maar mede door de organisatie en alle vrijwilligers is het een geslaagde dag geweest waar iedereen met een goed gevoel op terug kan kijken. Op Facebook ziet u ook meerdere foto’s staan Facebook

Zomaar wat foto’s op een zonnige speelmiddag in augustus.

Druiventoernooi 7 september

Woensdagmiddag 17 september
Ondanks de weersvoorspel konden we toch nog heerlijk buiten spelen en genieten van het zonnetje.

Woensdagmiddag 28 september
Het was weer even wennen om na een lange zomerperiode weer binnen te spelen. Maar zoals te zien is op de foto konden we buiten spelen wel vergeten. Maar ook nu hebben we weer lekker gespeeld.

Plusbus
De Plusbus heeft hun vrijwilligers uitgenodigd voor een clinic jeu de boulen. Er werd afgesloten met een heerlijk buffet. De Plusbus kan altijd nog vrijwilligers gebruiken, dus lijkt het u leuk om ook dit dankbare werkt te gaan doen, meld u dan aan bij de Plusbus. U kunt informatie opvragen bij Peter Hofland.

Vrijdag 7 oktober hadden we Lady’s Day. Het was weer een geslaagde middag.

Zaterdagmiddag 29 oktober werden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Het was nog ongekend mooi weer zodat we lekker buiten konden jeu de boulen. Rond half 7 konden we allemaal genieten van een heerlijk buffet. Het was weer een geslaagde dag.

Herfsttoernooi op woensdag 23 november

Wat een succes was ons oliebollentoernooi op woensdagavond 21 december. Er hadden zich 50 leden ingeschreven en die namen allemaal iemand mee die geen lid was. Onze vrijwilligers hadden oliebollen gebakken en iedereen kon volop genieten van de oliebollen. De banen zijn aangepast zodat we 25 binnenbanen hadden en iedereen tegelijk kon spelen. Er werd volop genoten van het jeu de boule en de oliebollen.