Fotogalerij 2023

Hieronder de foto’s gemaakt in 2023.

Wintertriplette toernooi
Het was weer een gezellig toernooi met 22 teams die zich hadden ingeschreven.

20 februari toernooi met Westlandia’87, Boul-Lier en Den Hoorn

27 februari afscheid van 3 van onze bestuursleden
Maandagavond 27 februari namen we tijdens de jaarvergadering afscheid van 3 van onze bestuursleden. Wim vd Lans; voorzitter, André Elkhuizen; Vice voorzitter en coördinator commissies, Wim Veerkamp; bestuurslid en Wedstrijdcoördinator. Het viel niet mee om deze drie bestuursleden te vervangen, maar we hebben twee van onze leden bereid gevonden om in het bestuur te komen. Hier zijn we erg blij mee. De aftredende bestuursleden werden namens de leden en Westlandia’87 bedankt met een mooie bos bloemen en een kadobon van v/d Valk. We hopen ze nog vele jaren als lid bij onze vereniging te ontmoeten.

27 April Koningstoernooi
Er hadden zich 80 leden ingeschreven en zoals je kan verwachten op Koningsdag kwam iedereen met iets aan in de kleuren oranje. Allereerst werd er met oranje bitter geproost op de verjaardag van de Koning. Daarna gingen we jeu de boule en omdat we de banen iets aangepast hadden konden we allemaal tegelijk spelen. In de pauze kon iedereen genieten van een heerlijke tompuche van de bakker.
Het was weer een geslaagd toernooi.

WCK slotavond

7 Juni Voorjaarstoernooi

Vrijdagavond 30 juni hadden we het jaarlijkse Michael Vijverberg toernooi ( voorheen Dreespleintoernooi ) Er waren 54 deelnemers en konden ondanks de wind toch lekker buiten spelen. Chris de Moedt heeft de wisselbeker gewonnen en werd uitgereikt door Michael Vijverberg. We kunnen weer terug kijken op een geslaagd toernooi.

Speelmiddag in juli

Feestweektoernooi 16 augustus
Het was een mooie zonnige dag en alle voorbereidingen waren getroffen. Om 10 uur met de vrijwilligers nog even een kop koffie gedronken en alles doorgenomen en dan wachten tot de eerste spelers zich aanmelden. Het is altijd een hele organisatie maar we kunnen terug kijken op een heel geslaagd toernooi en krijgen alleen maar positieve reacties. Mede door al onze vrijwilligers die zich ingezet hebben om dit toernooi te laten slagen is het voor iedereen een fantastische dag geworden.


13 september Druiventoernooi
Het was weer een geslaagd toernooi met 44 teams. Het weer werkte ook goed mee en gelukkig niet zo warm meer als vorige week. Er kon heerlijk buiten gespeeld worden.
De lijst van het eindklassement daar zit een foutje in.
Nummer 3 is team nummer 50 en nummer 4 is team nummer 20

Vrijdagmiddag 13 oktober hadden we Lady’s Day. Het was slecht weer en waren genoodzaakt om binnen te spelen. Het was weer een geslaagd toernooi met mooie prijzen.

Zaterdag 21 oktober vrijwilligersdag
Vandaag werden onze vrijwilligers met partner bedankt voor hun inzet het hele jaar.
Zonder onze vrijwilligers zou de vereninging niet zo’n bloeiende vereniging kunnen zijn.
We begonnen om 14.00 uur met een kopje koffie en wat lekkers, daarna jeu de boulen met afwisselelend een borrel en bijkletsen. Er stond een heerlijk buffet klaar van Restaurant Oost Garden uit Monster en daarna sloten we af met een heerlijk ijsje met slagroom. Iedereen heeft er weer van genoten.


Vandaag woensdag 22 november hadden we het Herfsttoernooi. Mede door onze vrijwilligers achter de wedstrijdtafel en achter de bar en EHBO, was het weer een geslaagd toernooi.

Oliebollentoernooi woensdagavond 20 december

Een oliebollentoernooi kan natuurlijk niet zonder oliebollen. Onze vrijwilligers Ad, Rien, Annie en Grarda hebben deze taak weer op zich genomen en dinsdag ruim 600 oliebollen gebakken. Die hadden we wel nodig want er waren ruim 110 aanmeldingen voor het oliebollentoernooi. Elk lid dat zich opgaf nam weer iemand mee die geen lid is. Het is leuk om te zien hoeveel van de jongeren elkaar dan ook weer ergens van kennen. Het is een heel gezellig toernooi waar we allemaal weer leuk op terug kunnen kijken. Er waren leuke prijsjes te winnen. Jammer dat degene die eigenlijk de 1ste plaats hadden met 3 gewonnen partijen en 32 punten vergeten was de namen erop te zetten. Ze vielen dus buiten de prijzen.
Het was nu voor het 10de jaar dat we het oliebollentoernooi organiseren en wordt steeds drukker, mede doordat iedereen nu bijv. een zoon, dochter of kleinkind mee neemt. Het is voor het bestuur leuk om te zien dat er zoveel animo voor is.