Fotogalerij 2023

Hieronder de foto’s gemaakt in 2023.

Wintertriplette toernooi
Het was weer een gezellig toernooi met 22 teams die zich hadden ingeschreven.

20 februari toernooi met Westlandia’87, Boul-Lier en Den Hoorn

27 februari afscheid van 3 van onze bestuursleden
Maandagavond 27 februari namen we tijdens de jaarvergadering afscheid van 3 van onze bestuursleden. Wim vd Lans; voorzitter, André Elkhuizen; Vice voorzitter en coördinator commissies, Wim Veerkamp; bestuurslid en Wedstrijdcoördinator. Het viel niet mee om deze drie bestuursleden te vervangen, maar we hebben twee van onze leden bereid gevonden om in het bestuur te komen. Hier zijn we erg blij mee. De aftredende bestuursleden werden namens de leden en Westlandia’87 bedankt met een mooie bos bloemen en een kadobon van v/d Valk. We hopen ze nog vele jaren als lid bij onze vereniging te ontmoeten.

27 April Koningstoernooi
Er hadden zich 80 leden ingeschreven en zoals je kan verwachten op Koningsdag kwam iedereen met iets aan in de kleuren oranje. Allereerst werd er met oranje bitter geproost op de verjaardag van de Koning. Daarna gingen we jeu de boule en omdat we de banen iets aangepast hadden konden we allemaal tegelijk spelen. In de pauze kon iedereen genieten van een heerlijke tompuche van de bakker.
Het was weer een geslaagd toernooi.

WCK slotavond

7 Juni Voorjaarstoernooi

Vrijdagavond 30 juni hadden we het jaarlijkse Michael Vijverberg toernooi ( voorheen Dreespleintoernooi ) Er waren 54 deelnemers en konden ondanks de wind toch lekker buiten spelen. Chris de Moedt heeft de wisselbeker gewonnen en werd uitgereikt door Michael Vijverberg. We kunnen weer terug kijken op een geslaagd toernooi.

Speelmiddag in juli

Feestweektoernooi 16 augustus
Het was een mooie zonnige dag en alle voorbereidingen waren getroffen. Om 10 uur met de vrijwilligers nog even een kop koffie gedronken en alles doorgenomen en dan wachten tot de eerste spelers zich aanmelden. Het is altijd een hele organisatie maar we kunnen terug kijken op een heel geslaagd toernooi en krijgen alleen maar positieve reacties. Mede door al onze vrijwilligers die zich ingezet hebben om dit toernooi te laten slagen is het voor iedereen een fantastische dag geworden.


13 september Druiventoernooi
Het was weer een geslaagd toernooi met 44 teams. Het weer werkte ook goed mee en gelukkig niet zo warm meer als vorige week. Er kon heerlijk buiten gespeeld worden.
De lijst van het eindklassement daar zit een foutje in.
Nummer 3 is team nummer 50 en nummer 4 is team nummer 20