Mededelingen

Een nieuwe voorzitter


Beste leden,

Ja, u leest het goed jullie vereniging heeft een nieuwe waarnemend voorzitter.
Mijn naam is Nico Middelburg wonend in Maasdijk dat kleine dorp aan de rand van de gemeente Westland dicht tegen Maassluis.

In mijn werkzame verleden was ik directeur eigenaar van chrysanten stek bedrijf Middelburg b.v. gevestigd in Maasdijk.
Veel bestuurlijke ervaring, zo ben ik voorzitter geweest van muziekvereniging E.E.M uit Maasdijk en voorzitter geweest van Zwemvereniging Westland.
Daarnaast heb ik nu nog een aantal bestuurlijke functie in verschillende Westlandse organisaties. Toen Jose begin van dit jaar vroeg of ik in het bestuur van Westlandia’87 wilde komen was het niet gelijk ja doe maar, maar een vereniging zonder voorzitter kan ook niet, dus heb ik ingestemd met het verzoek om het te doen.
Op de Ledenvergadering van 27 februari heb ik het voorzitter stokje overgenomen van Wim van der Lans die en met hem nog twee bestuursleden afscheid genomen hebben van hun actieve verenigingstaken.

Zelf ben ik nog niet zo lang lid van de vereniging maar, ik vind het spelletje boulen wel heel leuk. Ik speel op de woensdagmiddag en daar begin ik nu wat mensen te kennen, dus zijn vele leden me nog vreemd maar dat zal de komende tijd wel gaan veranderen en zit u met een vraag u kunt mij al benaderen of ik hem ook altijd direct kan beantwoorden dat zien we dan wel weer.
Ik heb er zin in en met de overige bestuursleden blijven we deze mooie vereniging verder vormgeven.
Voorzitter,
Nico Middelburg