Vereniging en lidmaatschap

Buitenterrein

Vereniging en lidmaatschap

We zijn een gezellige jeu de boule club. Gezelligheid staat voorop bij onze vereniging, of u nu veel of weinig kunt komen spelen, dat maakt niet uit. 
Tevens zijn we lid van de NJBB. De meeste leden spelen recreatief, maar het is mogelijk om toernooien en wedstrijden te spelen. Ook bij de NJBB kunt u mee doen met toernooien. 

Lijkt het u gezellig om eens te komen  kijken, dan bent u altijd van harte welkom op onze speeldagen. Heeft u nog geen boules, dat is geen probleem, we hebben op de club verschillende sets ballen liggen die u kunt gebruiken. U mag altijd een aantal keer komen spelen alvorens u besluit lid te worden.

Het gewone lidmaatschap bedraagt € 92,- per jaar en daarvoor kunt u alle speeldagen komen spelen. Het maakt dus niet uit of u één of 4 keer in de week komt spelen. Een inschrijfformulier is te verkrijgen bij de jeu de boule. Er is altijd wel een bestuurslid aanwezig die u daar aan kan helpen. 
Ieder jaar hebben we voor onze nieuwe leden of leden die nog wat willen leren een training van 4 avonden.

Beëindigen lidmaadschap.

Het beëindigen van het lidmaatschap moet altijd voor het einde van het kalenderjaar doorgegeven worden aan het secretariaat. Dit kan ook d.m.v. het contactformulier.
Meldt u zich te laat af, dan zijn we bondsbijdrage bij de NJBB verschuldigd en dit zullen we ook bij u in rekening brengen.  

Lief en leed

Bij een jubileum komen we graag onze gelukswensen aanbieden.
Bent u ziek Lia en/of Ludwien komen dan een bezoekje brengen of ze sturen een kaartje.
Bij overlijden willen wij graag ons medeleven betuigen.
Geef het dus door aan de lief en leed commissie, zodat zij dat kunnen regelen.
De contactpersonen zijn Lia Zeegers en Ludwien Koppert.

Contact Lief en Leed
Lia Zeegers
E-mail; lbot@caiway.n
Tel. 06-28068196

Ludwien Koppert
E-mail; Luko@kabelfoon.nl
Tel. 06-37374698

Contactformulier